Fællestræning for senior

Har du ingen makker og har prøvet at spille badminton på et vist niveau før, eller er du også træt af at stå alene, når din makker er skadet, syg, til møde o.s.v. eller er du tilflytter og har du ingen makker, så har Virklund Boldklubs Badmintonafdeling et tilbud til dig og din(e) makker(e).

Vi er p.t. ca. 15 øvede spillere i aldersgruppen fra ca. 30 år til ca. 50 år, som spiller både single og double om mandagen fra kl. 20.00 til ca. kl. 22.00.

Vi spiller ikke med fast makker, men skiftes til at spille med og mod hinanden på kryds og tværs, og du kan derfor dukke op alene eller tage en ven/veninde med.

Det koster 750 kr. ekskl. bolde for hele sæsonen afhængig af antallet af tilmeldte.

Har du/I lyst til at prøve, så send en mail til klubbens e-mail vbfjerbold@gmail.com