Er du vores nye bestyrelsesmedlem?

Vi mangler et bestyrelsesmedlem til den kommende sæson i 2018, så har du lyst til at præge og bidrage til et forsat stærkt tennistilbud i Virklund bedes du kontakte bestyrelsen (Simon) på virklundtennis@gmail.com. Så kan vi tage en fælles snak om hvordan vi kan organisere os til den næste sæson, samt give dig en introduktion til de forholdsvis få opgaver der er forbundet med at drive tennisafdelingen, sammen med resten af bestyrelsen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lørdag d. 2/9-2017 kl. 9 : Klubmesterskab.

Lørdag d 2/9 kl. 9 går det løs, hvor alle er velkomne til at møde op til dagens dyst om pokaler, tilsat en god gang hygge med morgenmad og frokost på grillen. Og uanset om du er nybegynder eller øvet er der masser af spil med mange små puljekampe mod hinanden, inden der spilles finaler typisk efter frokost.

Det er muligt at stille op i følgende rækker:

Damesingle

Herresingle

Double (Afhængigt af deltagerantallet kan der være tale om herredouble, mix double og evt. damedouble) Holdene laves typisk på dagen.

60+ Double

Arrangementet koster kun 100 kr. som skal medbringes på dagen, så send en email til Virklundtennis@gmail.com senest torsdag d. 30/8 hvis du ønsker at deltage. Venligst også skriv hvilke rækker du vil deltage i. Vi glæder os til at se dig til et hyggeligt klubmesterskab.