Outdoor - Virklund Outdoor

Velkommen til Virklund Outdoors hjemmeside
Virklund outdoor er en nystartet afdeling under Virklund boldklub, hvis mål er at lave familieorienterede outdooraktiviteter i Virklunds fantastiske natur. Vi ønsker at skabe et byfællesskab omkring outdoor aktiviteter, som kan skabe rammerne for samvær, nærvær og gode oplevelser i naturen.
Vi håber at vi igennem de mange forskelligartede aktiviteter i Virklund Outdoor kan inspirere endnu flere til at komme ud i den fantastiske natur som omgiver os. Vi ønsker at matche familiernes behov for fleksibilitet og derfor er der heller ikke nogen forventning om at man kan komme hver gang, men at man deltager når man kan.

Hvem står bag
Virklund outdoor drives af en flok af frivillige ildsjæle ud fra mottoet om at mange skal bidrage lidt. Derfor er det også vidt forskelligt hvem der står for aktiviteterne fra gang til.

Herudover har vi en store skare af ildsjæle som skiftes til at planlægge og stå for de forskellige aktiviteter henover året.

Foreningen sponsoreres af den lokale Brugs, der leverer et sundt tilbud af let mad og drikke til arrangementerne. Yderligere sponsorerer den lokale friluftsbutik Udeliv.com, diverse udelivsredskaber, som dolke, gryder, knive, fiskenet, mugs mm.
Man kommer til de aktiviteter man har tid og lyst til.

Kommende Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Der er endnu ikke oprettet nyheder