Multibane og lege/idrætspark projektet

Multibane og lege/Idrætspark - til store og små.

Virklund boldklub har fået en god idé! Ja, faktisk er det ikke længere bare en idé, men et projekt, som allerede er ved at tage form.

Vi vil udvide området omkring Virklund hallen og skabe en multibane og en lege-og idrætspark.

Som med alt andet vi har fingrene i, gør vi det for at skabe sammenhold og for at gøre vores fantastiske Virklund et endnu bedre sted at bo i.

Projektet er inddelt i to; En multibane og en lege- og idrætspark.

Det skal være et socialt samlings- og omdrejningspunkt for børn og voksne i alle aldre.

Idrætsmæssigt kan man spille fodbold, volleyball, basketball, håndbold, hockey eller hvilken som helst form for bold.

Placeringen af projektet og samarbejdet mellem skole, sfo og boldklubben indbyder samtidig til at det bruges i forbindelse med undervisning også.

Vil du høre mere om projektet eller hjælpe, så kontakt:

Nick Panduro på tlf.: 22654041 eller på mail: virklundboldklubformand@gmail.com

Luis da Silva Martins på tlf.: 20602290 eller på mail: luis@gunilslund.dk

Vi håber at både skolen, børnehaverne, dagplejerne, de store, de små og alle os ind imellem får stor glæde af projektet!

Se billeder af projektet herunder*:

*Billederne er vejledende og ændringer kan derfor forekomme.

Multibane-3d
Virklund%20boldklub%20-%20lege-%20%26%20idr%c3%a6tspark%20-%20tress%2c%20februar%202018_side_01